DOMINO NAJBOLJI U NJIVICAMA

Na turniru u Njivicama pred brojnom publikom ekipa “Domina” (Bošković, Breulj, Dadić i Milotić) još jednom je pokazala zašto je vodeća u poretku Basket toura. U finalu su pobijedili “Pađen bend” (Antić, Šamanić, Šamanić, Benić) rezultatom 21:15, u utakmici koja je oduševila sve prisutne. Ekipa “Pađen bend”, za koju su igrali igrači iz najboljeg sastava A2 lige – “Crikvenice”, odlično je otvorila utakmicu i stekla osjetnu prednost od 14:6. Nakon toga nizom odličnih poteza i koševa Dadić dovodi “Domino” do izjednačenja. U završnici je presudila bolja fizička pripremljenost i iskustvo igranja na ovakvim turnirima “Domina”.

Dvije najbolje ekipe na turniru do finala su došli bez poraza u grupama, te sigurnim pobjedama u polufinalu. “Domino” je pobijedio “Cosa nostru” 21:12, a “Pađen bend” neugodne “Tratinčice” 21:9.

U kadetskoj konkurenciji najbolja je bila ekipa “Brain freeze” (Milenović, Pilat, Abramović) iz Rijeke. Natjecanje u zakucavanju sa 40 bodova u finalu osvojio je  Emilio Bošković, a najprecizniji u tricama bio je Goran Breulj – obojica iz “Domina”.

Brojnu publiku svojim atraktivnim nastupom je zabavila najbolja hrvatska breakdance skupina “Feel da panic” iz Zagreba, a program je vodio Leo Pavela.