Stenjevec i Warm up u Sisku izborili Masters

Na jučer održanom CEDEVITA BASKET TOURU u centru Siska dobili smo i sudionike regionalnog Mastersa u Rijeci iz regije Sjever. U neizvjesnoj borbi svoje mjesto na završnici izborile su ekipe Stenjevec sa 400 bodova i Warm up sa 380 bodova.

Kroz kvalifikacijski dio seniorskog dijela turnira u Sisku najbolje ekipe izborile su polufinale. U prvom polufinalu Warm up (Vanja Miletić, Mario Galić, Miroslav Zadro, Luka Veverec) je bio uvjerljiv protiv ekipe Charlievi bećari (Slavko Lipovac, Dario Malinac, Josip Križanović, Luka Marek) iz Petrinje te pobjedom 15:9 ušao u finale. U drugome je Stenjevec  (Igor Kralj, Franko Dugandžić, Josip Sablić, Jure Jagnjić) jednako uvjerljivo pobjedio Savicu 15:5. U utakmicu za prvo mjesto bolje je ušao Warm up te stekao prednost od nekoliko poena ali borbeni Stenjevec se odličnom šuterskom dionicom vraća u utakmicu i na kraju zasluženo osvaja turnir pobjedom 15:12. U kategoriji U16 ekipe su pokazale atraktivnu 3×3 košarku a najboljom se pokazala ekipa FEMT u sastavu Franko Kelava, Edo Hajdarević, Mario Josipović i Tea Ljubešić. Prisutnu publiku odlčnim nastupima zabavili su i spektakularni KLC breakeri.

Nakon kontinentalnog dijela turneje slijede nam turniri u regiji Zapad, a u srcu turističke sezone nastaviti će se i turneja regije Jug u kojoj su ostali turniri u Zadru, Splitu i Makarskoj.