BASKET TOUR 2007 U ZAGREBU

U subotu 30. lipnja na Cvjetnom trgu u Zagrebu održati će se prvi turnir atraktivne sportsko zabavne turneje Basket tour 2007, koja će ovoga ljeta obići najveće hrvatske gradove i turistička mjesta. Gradovi domaćini su Zagreb, Rijeka, Cres, Mali lošinj, Dramalj, Split, Krk, Novigrad, Njivice, Umag, Rovinj, Opatija, Baška i Poreč.

Natjecanje će se održavati po sistemu „3 na 3“, u tri kategorije (mini basket, kadeti i seniori). Svaki turnir imati će svoj nagradni fond (NIKE oprema). Najbolje ekipe osvajati će bodove za titulu prvaka i glavnu nagradu – 7-dnevno putovanje u Amsterdam ili Španjolsku. Prijavnice za turnir igrači će moći skinuti sa službene stranice projekta www.sportart.hr/btour ili uzeti u lokalnim turističkim zajednicama.

U iznimno zanimljivom zabavno glazbenom dijelu programa nastupiti će najbolja akrobatska skupina na svijetu – „Žapci“iz Ljubljane i najbolji hrvatski breakdance klub „Fill da panic“. Organizirati će se i utakmica zvijezda u kojoj će svoje košarkaške sposobnosti pokazati poznati hrvatski sportaši.

Završnica programa koji počinje u jutarnjim satima biti će u 20 sati kada se očekuju finalne utakmice, natjecanja u zakucavanjima i tricama, te najbolji dio zabavnog programa. Za dobru atmosferu u publici i na terenu brinuti će voditelj Mario Kovač.