KOŠARKA JE TVOJ ŽIVOT?!

Dolazi ljeto i još jedna sezona košarkaške turneje KINDER SPORT BASKET TOUR koja će i ove godine početi u Šibeniku (7. lipanj). Košarkaške bitke u srcu gradova obogaćene spektakularnim show programom održati će se u 17 gradova, a velika završnica najboljih ekipa biti će u Opatiji. Za nagradni fond ove godine pobrinuli su se naši partneri ADIDAS, KINDER SPORT i SONY ERICSSON, a spremamo i dodatne zanimljive nagrade na pojedinim turnirima (karte za sportske i zabavne događaje).

Uz bespoštednu borbu za ponos i pobjede najboljih hrvatskih haklera program BASKET TOURA i ove će godine upotpuniti popularni plesači iz “KLC breakers”, akrobatska skupina “The Gents”, uvijek atraktivna plesna skupina “Zmajčice” uz neizostavna natjecanja za najboljeg dunkera, najpreciznijeg tricaša i najspretnijeg klinca.

Nadamo se da će hrvatska košarkaška reprezentacija ovoga ljeta napraviti odličan rezultat na EP i potaknuti povratak košarke na ulice i igrališta, na mjesto gdje sve počinje. A da je tamo jako zanimljivo i vatreno pokazati će nam i ove godine KINDER SPORT BASKET TOUR!

Košarka je tvoj ŽIVOT?