KREĆE NOVA SEZONA BASKET TOURA!

Košarkaški spektakl INTERSPORT BASKET TOUR i ove sezone krenuti će 7. lipnja iz Šibenika, rodnoga grada hrvatskog košarkaškog velikana Dražena Petrovića. Kao i prijašnjih godina turnir će se održati u sklopu brojnih događaja kojima se obilježava uspomena na ovog košarkaškog Mozarta. Turneja će ove sezone obići 15 hrvatskih gradova, a od novih destinacija tu su nam Makarska i Medulin.

Veliki broj haklera i košarkaških zaljubljenika i ove će sezone imati priliku pokazati svoje znanje i sudjelovati u košarkaškim uličnim bitkama po sistemu “3 na 3”. Iznimna brzina, veliki broj preokreta, neizvjesne završnice, emocije i adrenalin koje pruža ovo košarkaško natjecanje bogato su iskustvo za svakog sudionika. Turniri će se igrati u dvije kategorije (U-14 i seniori) na posebnoj košarkaškoj podlozi, a najbolje dvije ekipe na svakom turniru osvajati će bodove za titulu ukupnog pobjednika i vrijedne nagrade.

Program na svim turnirima završava velikim finalima u posebnoj atmosferi pod svijetlima reflektora oko 22 sata. U suradnji sa partnerima organizirana su natjecanja u zakucavanju i tricama, te brojne nagradne igre za publiku i igrače. Za realizaciju programa i dobru atmosferu u publici i na terenu brinuti će voditelj svojim komentarima, a u večernjim satima na videozidu će se prikazivati spotovi sa poznatih utakmica. Posebna pažnja posvečena je odabiru poznatih show skupina čiji nastupi izazivaju euforiju u publici. Ponajbolji hrvatski breakdance klubovi (“Feel da panic”, „Unit X“) savršeno se uklapaju u atrakciju zvanu BASKET TOUR!