LOYD NATURALE OSVOJIO GRAD KOŠARKE

Na prepunom zadarskom Narodnom trgu ovoga se vikenda igrala odlična ulična košarka na 5. ovogodišnjem turniru KINDER SPORT BASKET TOURA. Izjednačene ekipe i velika želja za pobjedom atmosferu je cijelo vrijeme držala napetom a najviše živaca, snage i umijeća pokazala je ekipa LOYD NATURALE u sastavu Galović, Zrnić, Anđelić i Dvornik. Suvereno su osvojili prvo mjesto u grupi pobjedama u svim utakmicama nakon čega su u polufinalu nadigrali BURROS 17:8. Brojnim prodorima, raznovrsnom igrom u napadu i kvalitetnom obranom lomili su svoje suparnike. U drugom seniorskom polufinalu gledali smo puno napetiju utakmicu u kojoj je ZLATNA MLADEŽ nadigrala HIBRIDE rezultatom 19:17. Završnica utakmice bila je prava drama. HIBRIDI su imali nekoliko pokušaja za izjednačenje ali svi su bili neuspješni. Veliko finale dvije ekipe iz istog zadarskog kvarta obilježila je odlična igra najboljeg igrača turnira Anđelića koji je svoju ekipu doveo do sigurne pobjede 21:13 na veliko zadovoljstvo prisutnih navijača. Finalisti turnira osvojili su atraktivne nagrade u ADIDAS opremi i  bodove za poredak u regiji Dalmacija.

Spektakularnu večer na odličnoj lokaciji brojnim akrobacijama i odličnom komunikacijom sa publikom upotpunili su poznati ADIDAS KILLA TEQUILLA breakeri iz Splita kojima su se u jednom izlasku pridružili i zadarski plesači. KINDER SPORT natjecanje u tricama osvojio je Nikica Šljuka iz Rijeke koji je u finalu od 5 pokušaja imao čak 4 uspješna te zaslužio ovacije publike i dres za nagradu. JAMNICA PRO SPORT natjecanje u zakucavanju bilo je posebno zanimljivo a najbolji je bio Ante Gospić koji je pokazao svoje izrazite fizičke mogućnosti i u finalu pobjedio odličnog Luku Vukošu. Sve popularniji košarkaški poligon KINDER SPORT MOJ 1. KOŠ najboljim rezultatom u jakoj konkurenciji osvojio je Bruno Husarić.
U kadetskom dijelu turnira snage su odmjeravali igrači iz brojnih zadarskih klubova a titulu pobjednika u napetoj finalnoj utakmici osvojila je ekipa GUŠTERI. Oni su se u skladu sa imenom najbolje snašli na zadarskom suncu i nadigrali BLABORE 18:16. Igrali su u sastavu Jelavić, Žagar i Bukva.