„FONTANA“ PRED BROJNOM PUBLIKOM OSVOJILA MALI LOŠINJ

Na odlično posječenom turniru u Malom Lošinju ekipa „FONTANA“ u sastavu Topić, Šolić, Kremenović, Kovačević osvojila je svojih prvih 40 bodova u ukupnom poretku seniorskog Basket toura. U finalu su pobijedili „SPARKSE“ (Mijaljević, Moravček, Herenda) rezultatom 21:13. Utakmicu je obilježilo glasno navijanje domaćih navijača „FONTANE“ koja je u takvoj atmosferi odigrala fenomenalnu utakmicu protiv kvalitetnih „SPARKSA“ iz Rijeke. Odlično su krenuli u utakmicu i u vrlo kratkom roku došli do velike prednosti od 13:2. Nakon takvog furioznog početka u kojemu su se izmjenjivali prodori Kremenovića i trice Kovačevića bilo ih je nemoguće stići pa su na kraju slavili vrijednu pobjedu. Sve ostale utakmice bile su izrazito kvalitetne i neizvjesne jer su sve ekipe bile podjednake i vrlo motivirane pokazati svoje znanje, a naveden dvije ekipe zasluženo su igrale u finalu jer nisu imale niti jedan poraz u grupi.
Među oduševljenim gledateljima posebnu pažnju privukao je košarkaški poligon KINDER SPORT MOJ 1. KOŠ u kojemu je svoje košarkaško umijeće odmjeravalo čak 20 klinaca koji su tog dana okupirali Trg Hrvatske republike u Malom Lošinju. U finalnom krugu natjecali su se Domagoj Krajina, Bakir Delić i odlična Sara Jukić koja je najboljim rezultatom i osvojila natjecanje. Natjecanje u tricama koje standardno privlači najviše natjecatelja, na veliko iznenađenje svih osvojio je Domagoj Krajina koji je na taj način nadoknadio poraz u finalu poligona te osvojio vrijedni KINDER SPORT košarkaški dres. Najbolji u JAMNICA zakucavanjima bio je favorizirani Luka Topić, poznat po svojim nebeskim skokovima. Svakako treba spomenuti i odličan nastup sastavnog dijela zabavnog programa svih turnira – ADIDAS KLC breakerse, plesača poznatih po odličnoj animaciji publike.
KINDER SPORT BASKET TOUR i ovom prilikom pokazao se kao odličan projekt koji privlači veliki broj publike, a samim time i veliki užitak igračima koji nastupaju. Nakon turnira na Malom Lošinju slijedi prvi turnir u Istri, 14. srpnja na Rivi u Novigradu.