NAGLIĆ I NAČINOVIĆ GOSTI BASKET TOURA

Centar Rijeke jučer je tokom cijeloga dana bio u znaku košarke. Na Korzu se održao „Basket tour“, drugi u nizu ove sportsko zabavne turneje. Lijepo vrijeme, dobra košarka i bogat program privukao je veliki broj posjetitelja.

Posebna atrakcija ovoga turnira bila je utakmica zvijezda u kojoj su svoje košarkaško  umijeće pokazali proslavljeni hrvatski sportaši Aramis Naglić, Alvaro Načinović, Alen Zamlić, Siniša Štemberger i Igor Salamun. Zanimljiva utakmica počela je u revijalnom tonu a završila pravim sportskim nadmetanjem i velikom borbom za pobjedu. U neizvjesnoj završnici presudio je Aramis Naglić i tricom donio pobjedu ekipi „bijelih“ 13:11.

Brojna publika na tribinama i oko terena pljeskom je nagradila spektakularna zakucavanja Alena Blesića, pobjednika natjecanja u zakucavanju. Najprecizniji u tricama bio je Denis Milenović.

U košarkaškom natjecanju po sistemu „3 na 3“ u konkurenciji 15 ekipa najbolji su bili Boškovići (Milotić, Dadić, Bošković, Breulj) kod seniora, i ekipa „End 1“ (Pavlović, Manin, Došen) iz Zagreba kod kadeta.

Zabavni dio programa vodio je DJ Luca Montecchi, a nastupila je akrobatska skupina „Žapci“ i breakdance klub „Fill da panic“.

Rezultati:
Seniori – Finale: Boškovići – Štrumfete 21:15, Polufinale: Štrumfete – Tulipani 21:15,  Bošković – Old school 21:11.
Kadeti – Finale: End 1 – Brain freeze 21:18, Polufinale: Zamet – Brain freeze 15:21, Lijenčine – End 1 11:21.

ARAMIS NAGLIĆ I ALVARO NAČINOVIĆ NA BASKET TOURU

Poznati hrvatski sportaši sudjelovati će na zanimljivoj košarkaškoj UTAKMICI ZVIJEZDA koja će se odigrati u sklopu Basket toura u Rijeci 7. srpnja na Korzu. Ostali sudionici ovog susreta biti će poznati do petka.

Cijeli turnir sa 3 će kamere pratiti prva hrvatska internet televizija SMART TV. Snimke će se osim u njihovom vrtiti i u programu regionalnih tv postaja.

Na turniru se očekuje veliki broj ekipa koje će se boriti za bodove i vrijedne nagrade (NIKE oprema). Publiku će osim dobre košarke zabavljati i najbolja košarkaška show skupina – “Žapci”, breakdance klub “Fill da panic” i DJ Luca Montecchi.