NLO-u I STOJI 40 BODOVA U BAŠKOJ

Na jednom od najneizvjesnijih turnira ovogodišnjeg toura pobjede su odnijeli NLO u seniorima i Stoja u kadetima. Za NLO, koji je svojim odličnim igrama bio iznenađenje za ostale ekipe, igrali su Mandić, Stepinac, Budaj i Miljatović. U ekipi Stoje, koja nastupa na velikom broju turnira, igrali su Zanini, Berbić i Ivis.

U polufinalnim utakmicama seniora Sportart je u odličnoj utakmici pobjedio Domino 22:20, a NLO uvjerljivo nadigrao Shrilanku 21:7. U finalnim utakmicama obje kategorije gledali smo odlične utakmice. Stoja je u produžecima pobjedila favorizirani AND1 22:20 nakon velikog preokreta i dramatične završnice. U finale seniora Sportart je odlično krenuo te neočekivano posustao nakon vodstva 17:12. Odličnom igrom i tricama Budaja NLO se vratio u igru i na kraju zasluženo slavio 21:18.

Posebno atraktivno bilo je natjecanje u zakucavanju koje je osvojio Mandić. Sa 4 pogotka iz 5 pokušaja natjecanje u tricama osvojio je Stipanić, dok je najspretniji u promotivnoj akciji “Moj 1. koš” bio Dan Ibrahimović.