“ŠTRUMFETE” OSVOJILE JAKI TURNIR U DRAMLJU

Na Basket touru, natjecanju u košarci „3 na 3“ u utorak 10. srpnja u Dramlju održao se najjači turnir od svih dosadašnjih. Nastupile su brojne kvalitetne ekipe i igrači.

U kadetskoj konkurenciji najbolja je bila ekipa Bodybond team (Marino Kućan, Filip Gaćeša, Andrej Pavelić i Karlo Rukavina) pobjedom 15:5 u finalu protiv Astronauta (Marko Pilat, Dino Begović i Slaven Suvajac). U seniorima je nagrade i titulu pobjednika turnira osvojila ekipa „Štrumfeta“ (Grabovac, Brajnović, Janković, Radan) pobjedom 20:18 protiv „Domina“ (Bošković, Dadić, Breulj, Milotić). U neizvjesnim utakmicama polufinala „Štrumfete“ su pobijedile „84“ 18:16, a „Domino“ u produžecima tricom Breulja „Pađen bend“ 21:19. Natjecanje u zakucavanju osvojio je Mateo Antić iz KK „Crikvenica“, a najbolji u tricama bio je Marin Mijaljević.

U ukupnom poretku za pobjednika seniore predvode „Domino“ (100 bodova) i „Štrumfete“ (70 bodova), dok su kod kadeta najbolji And 1 iz Zagreba sa 60 bodova.

Slijedeći tunir Basket toura održati će se 21. srpnja u Splitu (Prokurative), nakon čega slijede turniri u Krku (27. srpnja) i Novigradu (28. srpnja).