Počinje KINDER+ SPORT BASKET TOUR 2010

BASKET TOUR POČINJE U ŠIBENIKU U SPOMEN NA DRAŽENA PETROVIĆA
Spektakularna košarkaško zabavna turneja KINDER SPORT BASKET TOUR već tradicionalno početi će u Šibeniku 7. lipnja na Trgu Pavla Šubića. Turnir će se održati u sklopu brojnih događaja kojima se obilježava uspomena na DRAŽENA PETROVIĆA, hrvatskog košarkaškog velikana. Turneja će ove sezone obići 16 hrvatskih gradova, a posebno nas veseli uključivanje novih kao što su Dubrovnik i Nova Gradiška.

Veliki broj haklera i košarkaških zaljubljenika i ove će sezone imati priliku pokazati svoje znanje i sudjelovati u košarkaškim uličnim bitkama po sistemu “3 na 3”. Iznimna brzina, veliki broj preokreta, neizvjesne završnice, emocije i adrenalin koje pruža ovo košarkaško natjecanje bogato su iskustvo za svakog sudionika. Turniri će se igrati u dvije kategorije (kadeti i seniori) na posebnoj košarkaškoj podlozi, a najbolje dvije ekipe na svakom turniru osvajati će bodove za titulu ukupnog pobjednika i vrijedne nagrade.

Program na svim turnirima završava velikim finalima u posebnoj atmosferi pod svijetlima reflektora oko 22 sata. U suradnji sa partnerima organizirana su natjecanja u zakucavanju i tricama, te brojne nagradne igre za publiku i igrače. Za realizaciju programa i dobru atmosferu u publici i na terenu brinuti će voditelj uz zvučnu pratnju DJ-a, a u večernjim satima na videozidu će se prikazivati spotovi sa poznatih utakmica. Posebna pažnja posvečena je odabiru poznatih show skupina čiji nastupi izazivaju euforiju u publici. Ponajbolji hrvatski breakdance klubovi (“Feel da panic”, „Unit X“ i “USB”) savršeno se uklapaju u atrakciju zvanu BASKET TOUR!

Vidimo se na terenu! Jer košarka je ljubav, košarka je strast …